کابینت سازی
قاصدک چوب بزرگترین تولید کننده انواع کابینت آشپزخانه 09121541062 – 02128427994
دریافت سفارش کابینت و ساخت کمد دیواری مدرن و کلاسیک مطابق نظر و سلیقه شما با به کار گیری از جنس های ام دی اف ، هایگلاس و ممبران
کابینت سازی MDf
جنس کابینت ام دی اف ، از قطعات و خورده چوب (particle board) های پرس شده ( MDF )است که به صورت یک پارچه و یک تکه بدون روکش است ، اما خالی از لطف نیست که بدانید قطعات ام دی اف قابلیت روکش پذیری دارند و مغز و هسته اصلی انواع کابینت هایی که در بازار با اسامی مختلفی مانند،کابینت های گلاس و یا کابینت ممبران می شنوید از ام دی اف است.
Medium-density fibreboard به معنی تخته فیبر با چگالی (تراکم) متوسط ، یکی از مشتقات چوب است که از خرده چوب های بهم چسبیده تشکیل شده که این خرده ها توسط چسب یا رزین به یکدیگر می چسبند و تشکیل چیزی شبیه به الیاف چوبی می دهند، الیاف توسط دستگاه مخصوصی تحت فشار و حرارت، پرس می شوند و در قطعات و ابعاد مختلف برش می خورند و اکثرا در کابینت سازی، ساخت کمد، قفسه ، میز ، صندلی و…. کاربرد دارند.
ام دی اف مخفف کلمه Medium-density fibreboard به معنی تخته فیبر با چگالی متوسط است. در واقع ام دی اف از ذرات خرده شده چوب تشکیل شده است.
این الیاف توسط چسب یا رزین در یک دستگاه متراکم و فشرده شده و سپس تحت حرارت خشک میشوند و بعد از آن به قطعات مناسب برش میخورند. فرق این تخته با تختههای خرده چوب در اندازههای الیاف آنهاست.
تخته خرده چوب از تکههای بزرگتر چوب تشکیل شده است. MDF از رنگ و بافتی ثابت برخوردار است و اغلب دقیقاً مانند درب افرا رنگ شده به نظر میرسد. جنس کابینت آشپزخانه ممبران نیز از ام دی اف است.
دقت داشته باشید رزین به کار رفته در این الیاف مادهای سمی است که تنفس آن بشدت خطرناک است پس هنگام برشکاری و تولید این قطعات در یک محیط صنعتی با تهویه مناسب قرار بگیرید.
قاصدک چوب بزرگترین تولید کننده انواع کابینت آشپزخانه 09121541062 – 02128427994
مزایا کابینت ام دی اف
احتمالاً بزرگترین مزیت MDF در مقابل چوب هزینه است. یک آشپزخانه چوبی تزئین شده معمولاً حدود ۱۵-۲۰٪ بیشتر از همان سبک درب در MDF است. ام دی اف یک محصول مفید از مشتقات چوب است که عمدتا به دلیل قیمت خوب و فقدان نقص طبیعی مثل چوب در ساخت کابینت مورد استفاده قرار میگیرد.
- هزینه مناسب
- قابل برشکاری
- موجود در اندازه و مدلهای مختلف
- پایدار و مقاوم
- عدم داشتن نقصهای طبیعی مثل گرههای موجود در چوب
قاصدک چوب بزرگترین تولید کننده انواع کابینت آشپزخانه 09121541062 – 02128427994
معایب کابینت ام دی اف
کابینت ام دی اف در کنار مزایای بیشماری که دارد، دارای معایبی نیز میباشد. از جمله مهمترین معایب آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
قرار گرفتن کابینت ام دی اف در معرض آب باعث متورم شدن و باد کردن آن میشود. به همین دلیل است که حتماً باید از روکشهای ضد آب استفاده کرد.
یکی از عیوب اصلی این نوع کابینتها، مقاومت کمی است که در برابر آب دارند. به همین دلیل است که این کابینتها بعد از قرار گرفتن در معرض رطوبت زیاد میپوسند. برای برطرف کردن این عیب نیز راهکارهای مختلفی وجود دارند از جمله آببندی درست. بنابراین، باید از چسبهای مناسب مانند چسبهای آکواریوم برای آببندی درست کابینتها استفاده کرد که البته این کار هزینهبر است.
مقاومت بالای ام دی اف باعث میشود تا دوباره چسباندن آن بعد از ترکخوردگی یا شکستن بسیار دشوارتر از کابینتهای چوبی باشد.
کابینت ام دی اف نیاز به نگهداری بیشتری دارد. کابینتهای ام دی اف در صورتی که از دوام خوبی برخوردارند که هیچ خراش یا ترکی برندارند. در غیر این صورت، در معرض آسیبهای بیشتری قرار میگیرند.
از طرف دیگر، امکان تعمیر این مدل از کابینتها هم وجود ندارد. از آنجایی که آسیب نرسیدن به کابینتهای ام دی اف اجتنابناپذیر است، پس میتوان گفت که طول عمر این نوع کابینتها در مقایسه با انواع دیگر کوتاهتر ات.
ام دی اف نسبت به گرما و حرارت بسیار حساس است. در نتیجه، کابینتهایی که در اطراف اجاق گاز قرار میگیرند، بعد از مدتی پوسته پوسته یا برجسته میشوند. حتی ممکن است که رنگ آنها نیز تغییر کند
قاصدک چوب بزرگترین تولید کننده انواع کابینت آشپزخانه 09121541062 – 02128427994
کابینت آشپزخانه ممبران
ممبران به همان روکش روی کابینت گفته میشود که به روی کابینتهای ام دی اف معمولی چسبیده میشود. این کابینتها ظرافت خاص، طرحها و حکاکیهای متنوعی دارند.کابینت سازی درمرکز
طرح های حک شده بر چوب ام دی اف می تواند از طرح های شاخص ایرانی انتخاب و یا از سلیقه مشتریان در آن استفاده شود. در هر دو صورت کابینت آشپزخانه ممبران در ستارخان می تواند گرما و جذابیت زیادی به خانه شما بخشیده و آن را خاص و متمایز سازد. با استفاده از کابینت ممبران فضای موجود یکپارچه و زیبا خواهد شد و تنوع رنگ موجود در آن می تواند هر سلیقه ای را راضی نگه دارد.
کابینت ممبران با در نظر گرفتن هنر اصیل معرق و منبت ایرانی در طراحی، تنوع رنگ و خصوصیات و قابلیت های فوق العاده ای که دارند ،آشپزخانه شما را به یک آشپزخانه سلطنتی تبدیل می کنند.ساخت کابینت آشپزخانه
معمولا مهارت شخص سازنده، قیمت، رنگ و پوشش دهی فضای آشپزخانه، در زمان خرید ،از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، به همین دلیل، سازندگان، برای ساخت کابینت ممبران، از چوب صنعتی MDF با روکش ضد آب PVC و طراحی کلاسیک و کلاسیک مدرن استفاده می کنند.
و جهت پیاده سازی نقوش منبت و معرق از ماشین های CNC کمک می گیرند.
قاصدک چوب بزرگترین تولید کننده انواع کابینت آشپزخانه 09121541062 – 02128427994
کابینت آشپزخانه ممبران
طراحی کلاسیک و زیبای این نوع کابینت تنوع بالایی در رنگ و طرح کابینت ها ایجاد نموده و به همین دلیل یکی از کابینت های محبوب و پر مصرف در میان خریداران می باشد.
نوع طراحی به کار رفته در کابینت ممبران به وسیله حکاکی و برجسته سازی بر چوب MDF توسط دستگاه های پیشرفته سی آن سی صورت می پذیرد، به همین دلیل ظرافت و تنوع طرح در این نوع کابینت بالا می باشد.
این طرح های زیبا بعد از حکاکی توسط یک لایه محافظتی از روکش PVC پوشانده می شوند و به همین دلیل از نفوذ رطوبت و آسیب حرارت به چوب جلوگیری می شود. کابینت آشپزخانه ممبران در طرح های ساختاری همچون طرح جزیره، شبه جزیره، ال شکل، یو شکل و خطی تولید می گردند.
قاصدک چوب بزرگترین تولید کننده انواع کابینت آشپزخانه 09121541062 – 02128427994
مزایای استفاده از کابینت ممبران
کابینت کلاسیک ممبران با طراحی زیبای معرق کاری و منبت که هر دو از هنر های اصیل ایرانی هستند زیبایی حیرت انگیزی را در محیط خانه ایجاد می نمایند و خانه را تبدیل به یک قصر افسانه ای تبدیل می سازند. از جمله مزایای نصب این نوع کابینت موارد زیر می باشد:
- می توانید طرح های دلخواه خود را به سازنده کابینت پیشنهاد دهید
- بیشترین ظروف آشپز خانه را پوشش دهی کرده و قابلیت در برگیری لوازم آشپزخانه را دارد
- به راحتی تمیز می شوند و لک نمی گردند
- قیمت مناسبی دارند
- نسبت به حرارت و رطوبت مقاومت بالایی دارد
- آشپزخانه را یکدست و زیبا می سازد
- تنوع رنگ بالایی دارند
- سبک وزن هستند و میزان هزینه های جانبی آن اندک است
- کابینت ممبران آشپزخانه ایرانی
کابینت آشپزخانه هایگلاس
هایگلاس نوعی MDF است با این تفاوت که روی سطح آن یک لایه روکش پلکسی گلاس پوشیده می شود.
اما خود پلاکسی گلاس، نوعی پلاستیک است که ظاهری بسیار شفاف دارد و جنس آن طوری است که از شیشه سبک تر اما مقاوم تر است و با رنگ ها و طرح های بسیار متنوع در سرتاسر جهان تولید می شوند.
انواع چیدمان کابینت آشپزخانه
برای ساخت کابینت با توجه به نوع ساخت و طراحی آشپزخانه, چیدمان های استاندارد و مشخصی تعریف شده است که در تصاویر پایین مشاهده خواهید کرد.
کابینت آشپزخانه U شکل
آشپزخانه هایی که به شکل U طراحی شده اند کارایی زیادی دارند. این آشپزخانه از سه دیوار تشکیل شده است که دو دیوار به صورت موازی و روبروی یکدیگر قرار گرفته اند و یک دیوار میانی این دو دیوار موازی را به هم متصل می کند
به دلیل اینکه پلان آن شبیه به حرف انگلیسی U است به این نام شهرت یافته است.
در آشپزخانه های U شکل شما سه دیوار در اختیار دارید که که می توانید کابینت ها را بر روی این سه دیوار نصب کنید به همین دلیل محدودیت فضا برای نگهداری ظروف آشپزخانه نخواهید داشت.ساخت کابینت آشپزخانه
علاوه بر این براحتی می توانید اصول دسترسی مثلث آشپزخانه را در این نوع از چیدمان رعایت کرده و کارایی ان را تضمین کنید.
کابینت اشپزخانه L شکل
طراحی کابینت برای این آشپزخانه ها همانطور که در حرف انگلیسی L دیده می شود چیدمان کابینت های شما به طور کلی روی رو دیوار اصلی و متقاطع صورت می گیرد.ساخت کابینت آشپزخانه
این طراحی بر اساس طول دو دیوار می تواند یک فضای مربع و یا مستطیل را برایتان تداعی کند. اما طراحان داخلی در ارتباط با اشپزخانه هایی که به صورت L بوده و یکی از دیوار های آن طول بیشتری دارد توصیه می کنند که کابینت های هوایی را روی دیواری که ضلع بلند تری دارد نصب کنید
و اگر لازم است کابینت های بلند و مرتفعی دارید تا حد امکان در ضلع کوچکتر و نزدیک به پنجره در صورت وجود قرار ندهید تا مانع از ورود نور طبیعی نشود.
کابینت آشپزخانه خطی
اگر فضای خانه شما کوچک است بهترین چیدمان اشپزخانه برای شما آشپزخانه خطی است.
این مدل از اجرای کابینت که تنها روی یک دیوار انجام می شود. اگرچه چیدمان اصلی این آشپزخانه بر روی یک خط انجام می شود و نمیتوان مثلث استاندارد دسترسی به اشپزخانه را در آن رعایت کرد اما برای خانه هایی که متراژ کمتر از 50 دارند بهترین انتخاب است.
کمترین فضا را آشپزخانه اشغال می کند و این برایتان بسیار مفید خواهد بود.. البته گاهی مواقع می توان از یک عنصر جدا کننده مانند میز برای جداسازی فضای آشپزخانه و نشیمن استفاده کرد.
کابینت آشپزخانه موازی
محل قرار گیری کابینت در این نوع از آشپزخانه ها بر روی دو دیوار روبروی هم و به صورت موازی است. اگرچه فضای زیادی عموما بین فاصلاه دو دیوار اشپزخانه نیست اما در صورتی که طول دیوار ها زیاد باشد شما بابت جایدهی ظروف خود در کابینت ها با مشکلی مواجه نخواهید شد.
از طرفی به دلیل فضای نزدیک به هم ببین دو ردیف کابینت کار شده شما براحتی می توانید در این آشپزخانه ها فعالیت کنید اما اگر تعداد افرادیی که در آشپزخانه حضور دارند بیشتر شود کار کمی برایتان سخت می شود.
از سویی دیگر به دلیل اینکه افلب این اشپزخانه ها باریک هستند فضایی برای قرار داردن جزیره و یا میز در این قبیل آشپخانه ها وجود ندارد.مگر اینکه متراژ منزل شما زیاد بوده و بتوان فاصله بین دو دیوار را بیشتر و عریض تر درنظر گرفت.
مراحل ساخت کابینت
اين مرحله شامل قسمت هاي
۱- طرح اوليه (پيش طرح)
۲- اندازه برداري براي اجراي طراحي و ساخت دقيق
۳- طراحي
۴- انتخاب نوع مصالح مصرفي
۵- محاسبه اندازه هاي برش کاري
۶- اجراي برش کاري
۷- عمليات لبه چسباني
۸- شيار زدن
۹- سوراخ زني
۱۰- مونتاژ کاري و در آخر حمل و نقل کابينت است
۱- پيش طرح:
پيش طرح به منظور ايجاد منظره اي از طرح نهايي در ذهن خريدار ميباشد، به نحوي که بتوان توضيحاتي را از روي آن براي خريدار بيان نمود و سليقه و خواست او را در طراحي اصلي پياده نمود.
۲- اندازه برداري براي اجراي طراحي و ساخت دقيق:
در اين مرحله به محيط اجراي طرح ياهمان آشپزخانه رفته و محل هايي که کابينت بايد براي آن ساخته شود معين ميگردد، در اين قسمت بايد به نکاتي توجه شود که مواردي از آن را توضيح مي دهيم:
براي تعيين محل اجاق گاز بايد ابتدا نوع آن مشخص شود که صفحه اي يا معمولي است. اگر صفحه اي باشد با توجه به اندازه آن، آن را بر روي صفحه کار نصب مي نمايم براي و محيط زير صفحه کار کابينت مي سازيم.
اگر نوع اجاق گازمعمولي بود محل نصب آن را در طرح به اندازه m 90 خالي گذاريم، در مشخص نمودن محل نصب اجاق گاز بايد به مواردي چون انشعاب لوله گاز، برق و دودکش هود در آشپزخانه توجه نمود.
باتوجه به نوع هود محل آن را در طرح مشخص مي کنيم و مشخص ميشود که به کابينت نياز دارد يا ندارد. محيط لازم براي نصب هود از ۶۰ cm تا ۹۰cm متغيير است.
محل نصب لباس شويي در طرح مشخص ميگردد و محل آن به اندازه ۶۰cm خالي گذاشته ميشود.
براي ظرف شويي همانند لباس شوي عمل مي کنيم.
براي يخچال پس از معين شدن محل آن در طرح بايد به مقدار ۹۵cm * 180cm از محيط به آن اختصاص داد.
تعيين محل سينک در طرح با توجه به انشعاب لوله آب و اندازه آن که از ۶۰cm تا ۱۲۰cm متغير است صورت ميگ يرد.
تعيين محل هاي باقيمانده براي طراحي مثل دوسري کشو در کجاي آشپزخانه قرار دهيم.
۳- طراحي:
در طراحي با توجه اندازه هاي بدست آمده در مرحله قبل ميتوان طرح را به صورت دستي يا به کمک رايانه تهيه کرد. طرح دستي اجراي طرح مهندسي بر روي کاغذ ترسيم است.
و طرح کامپيوتري به کمک نرم افزارهاي طراحي مانند ۳Dma Catia و … صورت مي گيرد.
در طراحي آشپزخانه بايد مواردي همچون طرح کابينت، رنگ آشپزخانه نور پرده، ميز صندلي، گل و گياه و… را در نظر داشت.
در طراحي بايد نوع سيستم آشپزخانه مشخص گردد آشپزخانه را ميتوان راهرويي، L شکل، U شکل و يا V شکل طراحي نمود.
چيدمان کابينت بايد به گونه اي باشد که اولاً تشکيل و مستحکم باشد ثانياً تمام وسايلي که در يک زمان خاص مورد احتياج است در کوتاهترين زمان ممکن قابل دسترس باشد. به اين نکته مثلث دستيابي آشپزخانه مي گويند،
اضلاع اين مثلث عبارتند از: يخچال، سينک و اجاق گاز ميباشد که به ترتيب هر کدام محل دپوي مواد اوليه آشپزخانه محل آماده سازي و پردازش مواد و بالاخره عمليات پخت و پز مواد است.
از آنجا که بيشترين وقت آشپز حول اين سه مرحله گرفته ميشود، نزديکي آن به يکديگر موجب سهولت در کار خواهد شد.
آخرين مرحله در طراحي تکميل ساختمان آشپزخانه که در حقيقت وارث تمامي محاسن ومعايب مهندسان معماران و استادکاران است ميباشد. از اين سو مي بايست با تمامي مسائل و معايب احتمالي کار ساختمان که به جاي گذاشته شده است
کنارآييد و از سوي ديگر تمامي تلاش را به اين نکته معطوف کند که زيباترين طرح ممکن را براي فضاي آشپزخانه فراهم آورد تا تمام آنچه را که وظيفه اصلي کابينت است به جا آورده شد.
۴- انتخاب نوع مصالح مصرفي:
براي ساخت بدنه هاي کابينت از پانلهاي لايه اي، تخته خرده چوب و MDF با روکش هاي طبيعي و مصنوعي ماندن سترون ملامينه، فرميکا، تخته خرده چوب و… استفاده ميشود
و براي صفحات رويه کابينت نيز که مستقيماً در معرض نفوذ آب، سائيدگي حرارت و ديگر عوامل فرسايشي قرار دارد از پانل هايي با ضخامت ۴۰mm تا ۳۶mm با روکش هايي از جنس فرميکا MPL و ديگر روکش هاي مقاوم در برابر فرسايش استفاده ميکند.
ديگر مواد مورد استفاده که در ساخت کابينت ميتوان نام برد شامل نوار PVC لولاي گازور انواع پکيچ (۴cm, 1/5cm,1cm) چسب، دستگير، ريل کشو، سبداً بچکان و … نام برد.
۵- محاسبه اندازه برش کاري:
در اين مرحله بايد ابتدا اندازه برش هايي با ضخامت مشترک را مشخص نود مانند بدنه هاي کابينت زميني يا ديواري در محاسبه اندازه برش بايد به مسائل زير توجه نمود.
طي ساليان گذشته در مورد کابينت هاي زميني عمق يونيت معادل ۴۵cm و عرض صفحات رويه کابينت هاي زميني ۵۰cm بود ولي از اوايل دهه ۸۰ که براي اولين بار در ايران توليد شد استفاده از صفحات لبگرد با عرض ۶۰cm و عمق ۵۶cm و ارتفاع ۷۲cm افزايش يافت اين ابعاد براي يونت زميني ابعاد استاندارد شدهاند.
عمق ۵۶cm با احتساب ضخامت درب ميباشد يعني عمق کابينت بدون درب ۵۴/۵cm ساخته ميشود. يونيت هاي ديواري به عمق ۳۰cm تا ۳۵cm و ارتفاع cm70 تا cm90 است که با توجه به ابعاد آشپزخانه انتخاب ميشوند.
بايدتوجه داشت که طول کابينت هاي سينک cm90 تا cm120 کابينت گاز صفحه اي cm90 کابينت ميني سوپر cm30 عرض و ارتفاع cm185.
۶- اجراي برش کاري:
در ابتداي امر بايد توجه کرد که برش درب ها نماي اپن و طبقه هاي داخلي کابينت بعد از نصب کابينت ها در آشپزخانه صورت مي گيرد.
به طور کل برش کاري در دو مرحله صورت مي گيرد مرحله اول به اصطلاح خرد کردن ورقه است و مرحله ديگر اندازه بري تخته ها ميباشد.
در اندازه بري تخته ها بايد مواردي مانند ضخامت PVC عيب هايي همچون تابيدگي ورق و خش خوردگي سطوح مورد توجه قرار گيرند.در برش کاري برش قطعات فيبر پشت بند، بدنه، پاسنگ، بلنت و تاج، صورت مي گيرد.
۷- لبه چسباني:
اين مرحله به منظور زيبايي کار و محافظت از لبه هاي کار در برابر ضربه و نفوذ آب و رطوبت ميباشد.
لبه چسباني را ميتوان با نوارهاي از جنس چوب يا PvC انجام داد. ضخامت اين نوارها از mm 1/0 تا mm 2 ميباشد. نوارهايي با ضخامت mm 1/0 را در تخته هايي مانند طبقات داخل کابينت استفاده ميشود و نوارهايي با ضخامت بيشتر براي ديگر قسمت هامخصوصاً درب کابينت به کار مي رود.
لبه چسباني را ميتوان به دو صورت دستي و ماشيني انجام داد که مسلماً استفاده از روش ماشيني دقت کار سرعت و زيبايي کار را افزايش ميدهد.
بعد از اتمام لبه چسباني، امکان بيرون زدگي مقدار کمي چسب از کنار لبه ها وجود دارد که بايد به تميزکاري آنبپردازيم، البته دستگاه هاي مدرن امروزي اين عمل را به صورت اتوماتيک وار انجام ميدهند.
۸- شيار زدن قطعات:
شيار زدن مختص بدنه هاي کابينت زميني و ديواري ميباشد.
شيار را به منظور قرار گرفتن فيبر پشت بند کار ايجاد ميکنند.
بايد دقت کرد فاصله شيار بايد از پشتي بدنه mm 17 فاصله داشته باشد. اين فاصله براي ايجاد فضا براي نصب چوب هاي اتصال در پشت کابينت ميباشد.
۹- سوراخ زني:
در اين مرحله اقدام به خطاي کشي و مشخص نمودن سوراخ هاي اتصال بدنه سوراخ هاي ريل کشو و سوراخ هاي زير طبقه ها مي کنيم.
پس از انجام سوراخ کاري، سوراخ هاي اتصال را در طرف بيروني بدنه خزينه مي کنيم.
بايد دقت نمود تا سوراخ هاي ايجاد شده با فاصله cm5 از لبه کار و در مرکز ضخامت تخته اتصالي ايجاد گردند از ديگر عواملي که بايد در سوراخ کاري رعايت نمود اين است که سوراخهاي ايجاد شده حتما عمود بر سطح تخته باشد. سوراخ کاري باعث سرعت بخشيدن
به مونتاژ کاري افزايش دقت و زيبايي کارمي شود.
۱۰- مونتاژ کاري:
در آخر پس از آماده شدن کليه قطعات اقدام به متصل کردن آنها به يکديگر مي کنيم.
در هنگام منتاژکاري قبل از اين که پشت بندکار بر روي فيبر فيکس و محکم شود بايد دويدگي کار را بگيريم تا در هنگام نصب آنها بر روي ديوار و نصب درب هاي آنها دچار مشکل نشويم.
مراحلي که در بالا توضيح داده شد هر کدام نياز مهارت و تجربه کاري دارند و اينگونه نيست که به سادگي توسط افراد غير متخصص صورت پذيرد.
تعمیرات کابینت
تعمیرات کابینت کلیه خدمات مربوط به کابینت در همه مدلها از قبیل کلاسیک، چوب ام دی اف، برجسته فرامید، هایگلاس، ملامینه، فلزی و…. را شامل می شود.
از تعمیرات خردهکاری مثل تعویض ساده دستگیرههای در یا لولاهای ریلی کشوهای کابینتها گرفته تا تعمیرات کلیتر مثل پاکسازی زنگزدگی از کابینتهای فلزی یا رفع ترکها و خراشها و بادکردگیهای کابینتهای امدیاف همه با خوشقولی و تحویل فوری از سوی ارائهدهندگان خدمات تعمیرات کابینت تهران برای شهروندان انجام می شود.
اهمیت کابینت آشپزخانه در خانه ها
کابینت ها و انواع گوناگون آن نقش موثری در زیبایی و جذابیت خانه ها دارند. ساختار کابینت های آشپزخانه به شکل امروزی از آغاز قرن ۲۰ میلادی رواج پیدا کرده و با عبور از نوع کلاسیک امروزه شاهد طرح های متنوع و جدیدی از انواع کابینت ها در جهان می باشیم.
کابینت آشپزخانه موجب پوشش دهی هرچه بیشتر لوازم خانه، ظروف، لوازم برقی و کاربردی کردن فضای اشپزخانه ها دارند.
علاوه بر ان از دیگر دلایل اهمیت کابینت های آشپزخانه موارد مهم زیر می باشد:
– به خانه زیبایی، جذابیت و روح می بخشد
– آشپزی را جذاب و لذت بخش می سازد
– به ارزش و اعتبار ملک می افزاید
– علاوه بر کاربرد آن در آشپزخانه به نوعی در دکور کل خانه نیز تاثیر گذار است
– صرف غذا در آشپزخانه را هیجان انگیز می سازد
کابینت های آشپزخانه انواع و اقسام بسیاری دارند. قدیمی ترین آن نوع کلاسیک و جدید ترین آن نوع ممبران، نئوکلاسیک، انزو و مدرن می باشد.
ساخت کابینت روکش اب
ین
کابینت های کلاسیک همواره یکی از محبوب ترین و پر فروش ترین محصولات از دیرباز تا به اکنون بوده اند.
چوب های طبیعی و گران قیمت، دشواری ساخت و طراحی، دوام و ماندگاری بسیار بالا، کمیاب بودن برخی از چوب های طبیعی و … موجب گشته تا قیمت کابینت آشپزخانه تمام چوب بسیار گران قیمت باشد و بهای چند ده میلیونی آن علاقه مندان به هنر کلاسیک
را از خرید کابینت آشپزخانه دلخواهشان پشیمان سازد.
اما همیشه راهکار هایی برای حل مشکلات کوچک و بزرگ وجود دارد. اگر علاقه مند به داشتن کابینت های چوبی می باشید می توانید کابینت آشپزخانه روکش چوبی را انتخاب نموده و از تمامی زیبایی های طرح های کلاسیک با قیمت کمتری بهره مند گردید.
این گونه از کابینت های شیک و زیبا بدنه ای از چوب ام دی اف، چارچوب فلزی و … داشته و روکش چوبی آن در بدنه کابینت موجب متفاوت شدن و زیبایی هرچه بیشتر کابینت آشپزخانه روکش چوبی می گردد.
با انتخاب و خرید کابینت آشپزخانه روکش چوبی جذاب خانه ای گرم و زیبا داشته و با قیمتی بسیار کمتر از نمونه های تمام چوب از همان مزایای مخصوص و جذاب بهره مند شوید
مزایا و معایب کابینت آشپزخانه روکش چوب طبیعی
هر محصولی در عین کیفیت بالا از مزیت ها و نواقصی برخوردار می باشد. کابینت آشپزخانه روکش چوب طبیعی نیز از این قضیه مستثنی نمی باشد. از جمله مهم ترین مزیت ها و معایب این نوع از کابینت های آشپزخانه با روکش چوب طبیعی موارد مهم زیر می باشد:
مزایا کابینت روکش چوب:ک
– فضای خانه را گرم و صمیمی می سازد
– پوشش دهی بالایی در فضای کلی آشپزخانه ها دارند
– انعطاف پذیر بوده و می توان طرح های کلاسیک را بر ان پیاده سازی نمود
– خطری برای افراد خانواده ندارد
کابینت سازی
معایب کابینت روکش چوب:کابینت سازی
– مقاومت پایینی در برابر رطوبت و حرارت دارند
– نباید به آنها ضربه وارد نمود
– پر نمودن پیش از حد قفسه ها موجب دفرمه شدن و در اصطلاح شکم دادن کابینت می گردد
– می تواند مورد هجوم حشرات قرار بگیرد، از این رو در دوره های مشخص باید واکس خورده شوند
– شستشوی آن سخت و دشوار می باشد
– در برابر مواد شیمیایی، رطوبت و ضربه آسیب پذیر هستند
انواع مدل کابینت آشپزخانه کدامند؟
- کابینت مدرن
- کابینت کلاسیک
- کابینت فلزی
- کابینت ممبران
- کابینت روپوش چوبی
- کابینت نئوکلاسیک
- کابینت چوبی
مناسب ترین نوع کابینت آشپزخانه کدام است؟
بهترین کابینت برای آشپزخانه شما کابینتی است که هم از نظر سبک، با سبک کلی دکوراسیون منزل شما هماهنگی داشته باشد و هم ابعاد آن متناسب با فضای آشپزخانه شما در نظر گرفته شود و علاوه بر زیبایی باید متریال سازنده کابینت ها هم کیفیت خوبی داشته باشند و طول عمر آنها مناسب باشد.
کدام سبک کابینت آشپزخانه مناسب است؟
انتخاب نوع کابینت، بستگی به متراژ، فضای آشپزخانه شما و سبک دکوراسیون داخلی شما دارد. شما می توانید برای انتخاب بهترین نوع کابینت آشپزخانه به گروه مهندسی قاصدک چوب مراجعه کنید.
کابینت های چوبی گزینه مناسب تری هستند یا کابینت های فلزی؟
انتخاب نوع کابینت علاوه بر سبک منزل، کاملا بستگی به سلیقه شما دارد. ولی به طور کلی چند سالی است که استفاده از کابینت های فلزی بسیار کم شده و بیشتر افراد استفاده از کابینت های چوبی، ممبران و هایگلاس و همچنین ام دی اف را ترجیح می دهند.
سایز استاندارد کابینت آشپزخانه شما چه قدر است؟
در انتخاب سایز کابینت آشپزخانه، عواملی مثل متراژ و محیط آشپزخانه دخیل هستند. شما با استفاده از شماره های زیر می توانید از کارشناسان ما مشاوره بگیرید09121541062-09123585814