همه چیز در مورد ساخت پارتیشن اداری، طراحی و اجرا

همه چیز در مورد ساخت پارتیشن اداری، طراحی و اجرا
4.9/5 - (26 امتیاز)

پارتیشن سازی | آشنایی با قاصدک چوب

قاصدک چوب اولین و بزرگترین تولید کننده انواع مختلف پارتیشن اداری، پارتیشن املاکی، پارتیشن شیشه ای، اتاق کنفراس، نصب اجرا و طراحی انواع پارتیشن پزشکی و… با بیش از 20 سال سابقه در سراسر تهران می‌باشد. برای ارتباط با قاصدک چوب، می‌توانید با شماره تلفن 09123585814 تماس بگیرید .

پارتیشن سازی

پارتیشن چیست؟

پارتیشن از لحاظ لغوی به معنای جداسازی می‌باشد و در اصطلاحات چوبی، پارتیشن به معنای دیوارهای جدا کننده‎ی در یک مکان و قسمت کردن آن به چندین مکان مختلف است. پارتیشن‌ها معمولا بیشترینن کاربرد را در اداره‌ها دارد که به این نوع پارتیشن‌ها، پارتیشن اداری می‌گویند. پارتیشن های اداری بخش مهمی از هر دفتری هستند.

آنها حریم خصوصی و درجه ای از جدایی بین کارمندان را فراهم می کنند. انواع مختلفی از پارتیشن اداری وجود دارد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند که در ادامه با این انواع‌های مختلف آشنا خواهیم شد و آنهارا از لحاظ کاربرد، کیفیت، جنس و… مورد بررسی قرار خواهیم داد.

پارتیشن‌ها از لحاظ جنس، به چند قسمت، تقسیم می‌شوند؟

پارتیشن‌ها، همانند کابینت‌ها به چند دسته تقسیم می‌شود که هرکدام از این حنس‌ها، دارای ویژگی‌های مختلفی هستند که در ادامه به بررسی و آشنایی با آنها خواهیم پرداخت تا شما بتوانید به راحتی، پارتیشن مورد نظر خود را انتخاب کنید.

  1. پارتیشن چوبی

پارتیشن‌های چوبی، معمولا گران‌ترین نوع پارتیشن می‌باشد زیرا مریال مورد استفاده در این پارتیشن، از چوب طبیعی مانند چوب گردو، چوب بلوط، چوب افرا، چوب درخت گلابی و… استفاده می‌شوند. این پارتیشن‌ها، فضای مینیمالی به خانه می‌دهد و از آنجایی که چوب به آب حساس می‌باشد، پارتیشن باید در محلی به دور از نشتی، رطوبت، آب و… نصب گردد.

  1. پارتیشن ام دی اف

طبیعتا جنس پارتیشن‌های ام دی اف، همان جنس کابینت ام دی اف می‌باشد. این پارتیشن در مقابل نور و ضربه بسیار مقاوم است و به راحتی خراب نمی‌شود همچنین از این پارتیشن نیز می‌توان به عنوان یک پارتیشن عایق صدا، نام برد. جنس ام دی اف، ضد آب نیست و نسبت به آب حسایت دارد پس باید در یک مکانی فاثد هرگونه رطوبتی نصب شود تا آسیب نبیند. همچنین پارتیشن‌های ام دی اف، نسبت به کیفتی که دارند، قیمت بسیار مناسبی نیز دارد.

  1. پارتیشن پی وی سی

پارتیشن‌های پی وی سی معمولا پر تقاضا ترین و پر طرفدارترین نوع پارتیشن می‌باشد. این پارتیشن‌ها، از جنس ونیل یا پی وی سی، ساخته می‌شود. ونیل یک نوع پلاستیک است که با روان کننده، خاصیت انعطاف پذیری پیدا می‌کند همچنین این پارتیشن‌ها، به دلیل جنس‌شان، بسیار سبک وزن هستند و در مقابل رطوبت، مقاوم هستند که این یعنی، تمیز کردن آنها بسیار راحت است همچنین ونیل‌ها به دلیل داشتن تنوع رنگی، مشهور هستند.

  1. پارتیشن شیشه‌ای

پارتیشن‌های اداری، پر استفاده‌ترین نوع پارتیشن در مکان‌های اداری می‌باشد که مطمئنا حداقل یک بار با آن برخورد کرده اید. خرید این پارتیشن‌ها، یک انتخاب هوشمندانه می‌باشد زیرا این پارتین‌ها نور را از خود عبور می‌دهد و سبب کاهش هزینه‌ی مصرفی برق می‌شود همچنین این پارتیشن‌ها به راحتی تمیز می‌شوند و اگر دو جداره باشند، عایق صدا نیز خواهند بود به علاوه می‌توان از انواع مختلف شیشه در پارتیشن‌ها استفاده کرد برای مثال شیشه‌ی شفاف، شیشه‌ی مات، شیشه‌ی رنگی و… استفاده نمایید.

  1. پارتیشن ریلی

پارتیشن‌های ریلی، باعث به وجود آمدن یک فضای چند منظوره می‌شود که به شما دسترسی بیشتری از مکانتان می‌دهد. طراحی این پارتیشن دقیقا مانند طراحی درهای کشویی می‌باشد که می‌توان آن را روی یک ریل، در هر قسمت خانه نصبشان نمود.

  1. پارتیشن مدرن

پارتیشن‌های مدرن بیشتر از آنکه جنبه‌ی جداسازی فضارا داشته باشد، جنبه‌ی تزئینی دارد و بیشتر جهت زیبا سازی یک مکان استفاده می‌شود. این پارتیشن‌ها معمولا به صورت چوبی هستند و داای حکاکی‌های خاصی هستند که شما می‌توانید از آن حکاکی‌ها، جهت قرار دادن مواردی مانند کتاب، گلدان، آینه، اکسسوری جهت دکور و… قرار دهید.

پارتیشن اداری چیست؟

همانطور که قبلا گفته شد، پارتیشن‌ها، جهت جداسازی یک مکان و تقسیم کردن یک مکان به چند مکان دیگر، استفاده می‌شود. پارتیشن‌ها معمولا در قسمت‌های اداری بیشترین استفاده را دارد تا هر کارمند بتواند فضای مناسب و شخصی خود را به دور از هر کارمند دیگری داشته باشد. پارتیشن‌های اداری به طور کلی به سه قسمت اصلی تقسیم می‌شود که در ادامه به بررسی این موارد و معرفی ۀنها، پرداخته شده است.

  1. متداول ترین نوع پارتیشن اداری، اتاقک است. اطاقک ها درجه بالایی از حریم خصوصی را فراهم می کنند و در کاهش نویز بسیار موثر هستند. با این حال، آنها ممکن است کاملاً تنگ باشند و کار کردن با آنها برای مدت طولانی دشوار باشد.
  2. یکی دیگر از انواع رایج پارتیشن اداری، سیستم پنل است. سیستم های پنل بسیار متنوع هستند و می توانند به روش های مختلف پیکربندی شوند. آنها همچنین در کاهش نویز بسیار موثر هستند. با این حال، آنها به اندازه کابین ها خصوصی نیستند و می توانند بسیار گران باشند.
  3. در نهایت، پارتیشن های اداری باز وجود دارد. پارتیشن های اداری باز کمترین میزان حریم خصوصی را فراهم می کنند، اما ارزان ترین و کم مصرف ترین گزینه نیز هستند. آنها در کاهش نویز چندان موثر نیستند، اما می توان با استفاده از پانل های آکوستیک این موضوع را کاهش داد.

چرا باید پارتیشن اداری، تهیه نمود؟

پارتیشن های اداری نه تنها باعث نمی‌شود یک دفتر برهم ریخته و نامنظم به نظر نرسد بلکه سبب به وجود آمدن حسی مانند حس حریم خصوصی را برای کارکنان ایجاد می کنند و سر و صدا را کاهش می دهند. پارتیشن‌های کم‌دیواره به همکاران این امکان را می‌دهند که همچنان بتوانند با یکدیگر صحبت کنند، حتی در حالی که فضای کاری شخصی خود را دارند.

اگر دفتر شما جدید است یا در حال حاضر با بودجه کمی کار می کنید، ممکن است نتوانید پارتیشن اداری جدید بخرید. خبر خوب این است که شما هنوز گزینه های زیادی دارید. به عنوان مثال، ممکن است خودتان بسازید، یا یک پارتیشن اداری ارزان را از یک تامین کننده قابل اعتماد پیدا کنید.

اگر نیازهای طراحی خاصی دارید یا می خواهید در هزینه خود صرفه جویی کنید، ساختن خودتان ممکن است گزینه خوبی باشد. دستورالعمل های زیر به شما کمک می کند تا پارتیشن های اداری خود را بسازید.

همچنین اگر بودجه‌ی کمی دارید، دو راه پیش خود دارید. اولین راه، خرید پارتیشن‌های اداری آماده است که معمولا قیمت بسیار کمتری از پارتیشن‌های شخص دارد و یا می‌توانید پارتیشن‌های خود را به صورت اقصاطی از قاصدک، تهیه کنید.
قاصدک چوب علاوه بر فروش پارتیشن‌های از پیش طراحی شده و یا شخصی سازی شده به صورت اقساطی، آنهارا به مدت 10 سال به صورت بی قید و شرط، گارانتی می‌کند.

مراحل تولید پارتیشن سازی، چیست؟

1. چگونگی طراحی پارتیشن اداری

قبل از اینکه به فکر بیرون آوردن چوب و چکش باشید، یک طرح برای پارتیشن های خود ایجاد کنید. با اندازه گیری فضای اداری خود و ایجاد یک پلان برای پارتیشن های خود شروع کنید. حتماً مسیرهای پیاده روی کافی را در نظر بگیرید و ابعاد مبلمان اداری فعلی خود (میز، صندلی، کمد بایگانی و غیره) را در نظر داشته باشید.

همانطور که روی طرح های خود کار می کنید، در نظر بگیرید که آیا نیاز دارید پارتیشن های خود دائمی یا متحرک باشند. اگر دفتر شما نیاز به تغییر تنظیمات اغلب دارد، پارتیشن هایی بسازید که به راحتی قابل جابجایی یا جمع شدن هستند.

2. فریم ایجاد کنید

برای ایجاد یک قاب برای یک پارتیشن اداری DIY فقط پنج تکه چوب لازم است. چوب را به طول مساوی ببرید و سپس چهار عدد از آنها را به شکل مربع وصل کنید. برای ثبات بیشتر، حتما از دو پیچ یا میخ در هر مفصل استفاده کنید.

پنجمین تکه چوب شما برای پشتیبانی بیشتر به صورت افقی در مربع قرار می گیرد. از پیچ یا میخ برای محکم کردن این قطعه نهایی چوب استفاده کنید. سپس، تخته سه لا را به دو طرف قاب مربعی خود وصل کنید.

3. قاب هارا بپوشانید

مرحله بعدی این است که قاب های خود را با پارچه بپوشانید. بوم و نمد هر دو مواد خوبی برای پوشش پارتیشن هستند. به خاطر داشته باشید که روکش های پارتیشن شما رنگ دفتر شما را تعیین می کند زیرا فضای زیادی را اشغال می کند. در نظر بگیرید که چگونه انتخاب پارچه شما مکمل طرح رنگ فعلی دفتر شما خواهد بود.

4. پارتیشن‌هارا ایمن کنید

می توانید پارتیشن های اداری خود را با سوراخ کردن پیچ ها به صورت مورب از طریق تخته سه لا و به دیوارها یا کف، روی دیوار یا زمین محکم کنید. در صورت نیاز به تغییر مکان یا جابجایی پارتیشن ها در آینده، این پیچ ها را می توان برداشت.

نحوه انتخاب پارتیشن اداری مناسب

هنگام انتخاب پارتیشن اداری مناسب چند نکته کلیدی وجود دارد که باید به آنها توجه کنید. دانستن این نکات باعث می‌شود تا شما بتوانید بهترین پارتیشن را برای خود و مکان خود، تهیه نمایید.

1. نیازهای کارکنان خود را در نظر بگیرید

هنگام انتخاب پارتیشن اداری، مهم است که نیازهای کارمندان خود را در نظر بگیرید. اگر کارمندان زیادی دارید که نیاز به همکاری دارند، باید پارتیشنی را انتخاب کنید که امکان ارتباط آسان را فراهم کند. اگر کارمندان زیادی دارید که به حفظ حریم خصوصی نیاز دارند، باید پارتیشنی را انتخاب کنید که حریم خصوصی را فراهم کند.

2. بودجه خود را در نظر بگیرید

هنگام انتخاب پارتیشن اداری مهم است که بودجه خود را در نظر بگیرید. اگر بودجه کمی دارید، باید پارتیشنی را انتخاب کنید که مقرون به صرفه باشد. اگر بودجه‌ی مناسبی برای تهیه‌ی پارتیشن اداری دارید، باید پارتیشنی را انتخاب کنید که با کیفیت و لوکس باشد.

3. سبک دفتر خود را در نظر بگیرید

در انتخاب پارتیشن اداری نیز باید به سبک دفتر کار خود توجه فرمایید. اگر یک دفتر کار مدرن دارید، باید یک پارتیشن مدرن انتخاب کنید. اگر یک دفتر کار سنتی دارید، باید یک پارتیشن سنتی انتخاب کنید.

همچنین اندازه دفتر خود را در نظر بگیرید در انتخاب پارتیشن اداری باید به اندازه دفتر خود نیز توجه کرد. اگر دفتر شما کوچک است، باید یک پارتیشن کوچک انتخاب کنید. اگر دفتر شما بزرگ است، باید یک پارتیشن بزرگ انتخاب کنید.

4. مواد را در نظر بگیرید

هنگام انتخاب پارتیشن اداری، باید مواد را نیز در نظر بگیرید. اکثر پارتیشن های اداری از شیشه، چوب یا فلز ساخته می شوند. پارتیشن های شیشه ای ظریف و شیک هستند، اما می توانند گران باشند. پارتیشن های چوبی مقرون به صرفه و شیک هستند، اما ممکن است به اندازه پارتیشن های فلزی بادوام نباشند. پارتیشن های فلزی بادوام و مقرون به صرفه هستند، اما ممکن است مانند پارتیشن های شیشه ای یا چوبی شیک نباشند.

نکاتی برای نگهداری از پارتیشن های اداری

نکات زیر برای نگهداری پارتیشن های اداری آورده شده است. این نکات باعث می‌شود تا شما بتوانید، عمر مفید پارتیشن خود را افزایش دهید و از خرابی پارتیشن خود، جلوگیری نمایید.

  1. پارتیشن های اداری را به طور مرتب تمیز کنید. این به تمیز و جدید نگاه داشتن آنها کمک می کند.
  2. برای تمیز کردن پارتیشن ها از یک شوینده ملایم یا یک پاک کننده مخصوص پارتیشن اداری استفاده کنید.
  3. از مواد شیمیایی خشن یا محصولات پاک کننده استفاده نکنید زیرا ممکن است به سطح پارتیشن آسیب برساند.
  4. پس از تمیز کردن پارتیشن ها را خشک کنید تا از لکه آب جلوگیری شود.
  5. برای تمیز کردن پارتیشن های اداری از جاروبرقی استفاده نکنید زیرا ممکن است باعث ایجاد خط و خش یا آسیب به سطح شود.
  6. در صورت وجود هرگونه خراش یا فرورفتگی بر روی پارتیشن ها می توانید از پرکننده چوب برای تعمیر آنها استفاده کنید.
  7. پارتیشن های اداری را هر چند سال یکبار رنگ کنید تا ظاهری جدید داشته باشید.
  8. اگر پارتیشن های اداری شیشه ای هستند، هنگام تمیز کردن آنها مراقب باشید زیرا به راحتی خراشیده می شوند.

انواع پارتیشن اداری

وقتی نوبت به بهینه سازی فضای اداری می رسد، پارتیشن ها می توانند راه حلی کم هزینه، انعطاف پذیر و کارآمدتر از نصب دیوارهای گران قیمت و دائمی باشند. امروز، انواع مختلف پارتیشن های اداری و مزایای متعددی که هر سبک را منحصر به فرد می کند را بررسی خواهیم کرد.

1. پارتیشن اداری متحرک

پارتیشن های اداری متحرک یکی از متنوع ترین و مقرون به صرفه ترین سبک های تقسیم کننده اتاق هستند. این پارتیشن‌های مستقل که برای حمل‌پذیری نهایی طراحی شده‌اند، می‌توانند به راحتی در دفتر جابه‌جا شوند تا از فضای موجود حداکثر استفاده را ببرند. پارتیشن‌های اداری متحرک که از مواد مختلف و متناسب با طراحی داخلی شما ساخته شده‌اند، انواع مختلفی دارند که مناسب هر فضای اداری یا ساختمان شرکتی هستند.

2. صفحه نمایش و پارتیشن اداری تاشو (پرتابل)

این پارتیشن‌ها قابل حمل و دارای لولاهای کاملاً مفصلی هستند، این نوع پارتیشن های اداری را می توان به گونه ای پیکربندی کرد که متناسب با هر چیدمان اداری باشد و یکی از منعطف ترین، مقرون به صرفه ترین و همه کاره ترین گزینه های موجود در بازار است.

پارتیشن‌های اداری تاشو که از مواد سبک وزن ساخته شده و روی چرخ‌ها نصب شده‌اند، می‌توانند به راحتی در فضای شما جابه‌جا شوند، در چند لحظه برای ایجاد یک دفتر خصوصی، فضای کامپیوتر یا اتاق جلسه موقت تنظیم شوند و سپس تا شوند و برای استفاده در آینده ذخیره شوند.

این پارتیشن‌های راحت با داشتن یک ردپای باریک هنگام بسته‌بندی، به فضای ذخیره‌سازی زیادی نیاز ندارند و آنها را به گزینه‌ای عالی برای مشاغلی با فضای محدود تبدیل می‌کند. پارتیشن‌های اداری تاشو می‌توانند از دیوارهای بزرگ آکاردئونی و جداکننده‌های اداری تا صفحه‌های آکوستیک کوچک‌تر متغیر باشند.

آنها را می توان از هر چیزی از شیشه منعکس کننده سر و صدا و پلی کربنات گرفته تا پارچه آکوستیک ضد صدا تهیه کرد.

3. پارتیشن اداری کشویی

صفحه نمایش های کشویی با طراحی قابل حمل یکسان و ردپای باریک صفحه نمایش های تاشو، دارای طراحی تلسکوپی ساده هستند که به این معنی است که فقط می توانند در یک خط مستقیم باز شوند. این سبک از پارتیشن های سیار مخصوصاً برای چیدمان های اداری تنگ و ساختمان های شرکتی که نیازهای فضایی بسیار خاص و اتاق “تاب” محدود دارند، مناسب است.

از آنجایی که پارتیشن‌های کشویی نیازی به باز شدن مانند دیوارهای آکاردئونی ندارند، می‌توان آن‌ها را به راحتی در کنار یک میز کار یا بین دو فضای اداری بدون نیاز به جابجایی مبلمان قرار داد.

با استفاده از طیف وسیعی از مواد مانند صفحه نمایش های اداری تاشو، از صفحه نمایش های کشویی می توان برای ایجاد فضای شخصی برای کارکنان برای کمک به کنترل صدا، افزایش راحتی و پشتیبانی از بهره وری استفاده کرد.

لطفاً توجه داشته باشید، از آنجایی که تقسیم‌کننده‌های کشویی دارای همپوشانی بین پانل‌ها هستند، می‌توانید انتظار داشته باشید به ازای هر دلار هزینه شده، طول دیوار کمی کمتر باشد. این همچنین به این معنی است که در صورت استفاده از پارتیشن خود به عنوان تابلو یا تابلوی اعلانات، دسترسی کمتری به فضای دیواری کاربردی خواهید داشت.

4. پارتیشن اداری شیشه ای

پارتیشن‌های شیشه‌ای جایگزینی شیک و شیک برای پارتیشن‌های جامد هستند که به شما این امکان را می‌دهند که فضای خود را به دفاتر خصوصی جدا کنید، بدون اینکه به نظر برسند که یک طرح باز را ببندید.

یک پارتیشن اداری شیشه ای شفاف و معمولاً پوشش کف تا سقف را ارائه می کند، می تواند دفتر شما را تقسیم کند و سر و صدای محل کار را کاهش دهد، در حالی که اجازه می دهد نور طبیعی و مصنوعی وارد اتاق شود، فضای شما را روشن تر کند و حس طبیعی طراحی دفتر شما را افزایش دهد.
در حالی که یک پارتیشن اداری شیشه ای استاندارد به دلیل طراحی شفاف، حداقل حریم خصوصی را ارائه می دهد، پارتیشن های شیشه ای مات زیادی در بازار وجود دارند که راحتی و حریم خصوصی بیشتری را برای کارکنان ارائه می دهند.

در حالی که شیشه دارای برخی از کیفیت های کنترل نویز است، اگر به عملکرد صوتی بهتری نسبت به یک پارتیشن شیشه ای استاندارد نیاز دارید، پارتیشن های شیشه ای دو جداره یک راه حل عالی هستند.

پارتیشن های شیشه ای دو جداره و سه جداره ممکن است فرصت هایی را برای نصب پرده های یکپارچه برای حفظ حریم خصوصی کامل تر ایجاد کنند.

5. پارتیشن اداری قابل جداسازی

اگر از یک فضای اجاره ای کار می کنید، پارتیشن های اداری ثابت ممکن است گزینه مناسبی نباشند.
با این حال، اکثر صاحبخانه ها به مستاجران اجازه می دهند که چیزهایی را به دیوارهای ساختمان اجاره ای خود بچسبانند. این امر باعث می‌شود پارتیشن‌های اداری جداشونده یک سازش عالی بین نصب پارتیشن‌های دائمی از کف تا سقف و خرید یک صفحه نمایش کوتاه‌تر و مستقل باشد.

همانطور که از نام آن پیداست، پارتیشن های اداری قابل جداسازی به گونه ای طراحی شده اند که فقط با چند پیچ و براکت مستقیماً روی دیوار نصب می شوند.

این دیوارهای کشویی معمولاً وزن سبک‌تری نسبت به سایر گزینه‌ها دارند و روی چرخ‌ها نصب می‌شوند، این دیوارهای کشویی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به راحتی در موقعیت خود قرار می‌گیرند و در صورت عدم استفاده به دیوار فشار داده می‌شوند.

این کار را برای تنها یک عضو تیم آسان می کند، بدون اینکه نیازی به بلند کردن وسایل سنگین باشد این عملکرد هوشمندانه و چرخشی تا حدودی انعطاف پذیری پارتیشن های کاملاً قابل حمل را ارائه می دهد، در حالی که طراحی دیواری امکان پارتیشن بلندتر را بدون خطر واژگونی فراهم می کند. این بدان معناست که عملکرد صدا و حریم خصوصی بیشتری را ارائه می دهد.

خدمات پارتیشن

1. ساخت پارتیشن

پارتیشن‌ها در زمینه‌های مختلف و در مکان‌های مختلف، مورد استفاده قرار می‌گیرند و بارزترین مثال برای پارتیشن‌ها، بانک‌ها هستتند. پارتیشن‌ها برای موارد مختلفی مانند استفاده‌ی بهینه از فضای خانه، جداسازی اتاق کودکان، دادن فضای شخصی به کارمندان، زیباسازی یک محیط، دکور کردن یک محل کار، مرتب سازی یک مکان و… استفاده نمود.

پارتیشن‌ها در جنس‌های مختلف و انواع مختلف ارائه می‌گردد که ساخت آنها متناسب با یک مکان، کار یک شخص حرفه‌ای و مسلط می‌باشد. مهندسین و آرشیتکت‌های قاصدک چوب، با بیش از 20 سال سابقه در زمینه‌ی تولید کابینت، پارتیشن، کمد دیواری و… می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌ها برای شما رد این زمینه باشد. جهت ثبت سفارش یا مشاوره‌ی رایگان برای انتخب پارتیشن، می‌توانید با شماره تماس 09123585814 تماس حاصل فرمایید.

2. تعمیر پارتیشن

پارتیشن‌ها همانند کابینت‌ها نیز، نیازمند تعمیر و مراقبت هستند و ممکن است طی هر اتفاقی، برایشان مشکلی پیش بیاید که در ادامه با آنها آشنا خواهیم شد.

  1. ممکن است پارتیشن ام دی اف، در اثر رطوبت قرار بگیرد و باد کند.
  2. ممکن است پارتیشن شیشه‌ای به هر دلیلی ترک بردارد و یا بشکند.
  3. ممکن است ریل‌های پارتیشن ریلی، دچار خرابی شود و باید تعویض گردد.
  4. ممکن است لولای درب پارتیشن‌ها، خراب شده باشند و یا در رفته باشند.
  5. ممکن است یراق آلات، خراب شده باشند و نیازمند تعمیر شده باشند.

3. جابجایی پارتیشن

ممکن است پس از خرید و راه اندازی پارتیشن خود، نیازمند جابجایی آن به دلایلی از قبیل تعویض خانه، تعویض محیط کار، تغییر دکوراسیون و… شده باشید معمولا به دلیل چنین مسائلی، تهیه‌ی پارتیشن به جای استفاده از دیوار، پیشنهاد می‌شود. قاصد چوب، علاوه بر گارانتی کردن پارتیشن‌های چوبی، به مدت 10 سال به صورت بی قید و شرط به عناون تولید کننده‌ی اصلی آنها، آنهارا نیز جابجا و به مکان جدید، نقل مکان می‌کنند و دوباره راه اندازی‌شان می‌کنند.

نمونه کارها

سوالات متداول

پاسخ دادن به این سوال، کمی دشوار است زیرا جواب این سوال بستگی به فضای محل کار شما و سلیقه شما دارد. برای پاسخ این سوال می‌توانید با قاصدک سنتر تماس بگیرید و از مشاوران ما، سوالاتتان را بپرسید و به صورت رایگان، جواب تخصصی بگیرید.

برای تعیین قیمت نهایی یک پروژه ساخت و نصب پارتیشن، عوامل مختلفی تاثیر گذار هستند. از جمله‌ی این عوامل می توان به موارد زیر اشاره کرد؛

  1. متراژ محیط مورد نظر
  2. نوع طراحی پارتیشن
  3. جنس و کیفیت چوب و متریال مورد استفاده
  4. تعمیرات یا تغییرات احتمالی مورد نیاز
  5. ابزارهایی که استفاده میشوند
  6. و…

برای دریافت رایگان قیمت، می‌توانید با شماره تماس 09123585814 تماس حاصل فرمایید و درخواست خود را ثبت کنید.

برای ثبت سفارش جهت طراحی و ساخت پارتیشن در سراسر تهران، می‌توانید با شماره تماس 09123585814 تماس بگیرید. تجربه‌ی زیاد آرشیتکت‌های ما، استفاده از بهترین و با کیفیت ترین متریال و یراق آلات، مناسب ترین قیمت و طراحی مدرن و به روز از جمله مزیت هایی است که نشان می دهد برای قاصدک چوب رضایت و جلب نظر مشتری اولویت دارد.

کلمات کلیدی مرتبط

پارتیشن سازی در شمال تهران، پارتیشن سازی در فرشته، پارتیشن سازی در الهیه، پارتیشن سازی در تجریش، پارتیشن سازی در ظفر، پارتیشن سازی در قیطریه، پارتیشن سازی در قلهک، پارتیشن سازی در زعفرانیه، پارتیشن سازی در میرداماد، پارتیشن سازی در فرمانیه، پارتیشن سازی در نیاوران، پارتیشن سازی در آجودانیه، پارتیشن سازی در اندرزگو و..

پارتیشن سازی در غرب تهران، پارتیشن سازی در شهرک غرب، پارتیشن سازی در صادقیه، پارتیشن سازی در سعادت آباد، پارتیشن سازی در اکباتان، پارتیشن سازی در ستارخان، پارتیشن سازی در گیشا، پارتیشن سازی در جنت آباد، پارتیشن سازی در شهر زیبا، پارتیشن سازی در اوین، پارتیشن سازی در مرزداران و..

پارتیشن سازی در شرق تهران، پارتیشن سازی در جنوب تهران، پارتیشن سازی در تهرانپارس، پارتیشن سازی در پیروزی، پارتیشن سازی در پاسداران، پارتیشن سازی در مطهری، پارتیشن سازی در سهروردی، پارتیشن سازی در دزاشیب، پارتیشن سازی در بلوار کشاورز، پارتیشن سازی در ولیعصر، پارتیشن سازی در منیریه، پارتیشن سازی در شهر ری و…

پارتیشن سازی در حومه تهران، پارتیشن سازی در پرند، پارتیشن سازی در رباط کریم، پارتیشن سازی در اسلامشهر، پارتیشن سازی در پردیس، پارتیشن سازی در اندیشه، پارتیشن سازی در شهریار، پارتیشن سازی در شهر قدس، پارتیشن سازی در کرج، پارتیشن سازی در البرز، پارتیشن سازی در دماوند

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

09123585814

error: Content is protected !!
باز کردن چت
1
سلام چطور می تونم کمکتون کنم؟